Velkommen til Bills Bar!

Vi er nu klar til at åbne lidt op på siden, så du nu bl.a. kan følge med i hvilke messer vi kommer ud til i 2019,
listen bliver løbende opdateret med flere messer. Du kan se de nye funktioner i menuen, øverst på siden.

 

Imens vi arbejder på at blive helt færdige med siden, kan du følge os på YouTube og se hvad vi går og laver udover at bygge hjemmesiden:

 

Seneste nyheder
Diplomatico Reserva Exclusiva i 300cl flaske!
08. marts
Så er Diplomatico Reserva Exclusiva landet i en "dobbelt magnum" udgave med 300 cl i flasken! Diplomatico Reserva Exclusiva fra Venezuela som har taget verden med storm og givet os rigtig mange gode oplevelser kan ny nydes i denne større flaske. Som Diplomatico ambassadører i Danmark har vi den til salg som de første fra i dag og vi har den selvfølgelig med på messen i Nykøbing falsterhallen i weekenden. Sidst, men ikke mindst så har vi også fået en ny sending gaveæsker med 2 stk originale Diplomatico glas og en 70 cl flaske.
Kom ud og rejs med os
07. januar
Vi arrangerer hvert år nogle forskellige ture for sande livsnydere som du kan komme med på, hvor vi smager på lokale specialiteter samt vores varer undervejs. I toppen af siden finder du fanen "Rejser", og ved at trykke på den kommer du til oversigten over vores ture i 2019.
Mød os på messer
04. januar
Du kan komme og møde os på de forskellige messer vi er på i løbet af året for at smage på vores fantastiske varer! I toppen af siden finder du fanen "Messer", og ved at trykke på den kommer du til listen af alle de messer vi er på i løbet af 2019.