Nyheder

Diplomático Single Vintage 2005 er landet!
24. april
Vi har lige fået Diplomáticos Single Vintage årgang 2005 ind i sortimentet, og vi har den selvfølgelig med næste gang vi er på messe.
Diplomático Reserva Exclusiva i 300cl flaske!
08. marts
Så er Diplomático Reserva Exclusiva landet i en "dobbelt magnum" udgave med 300 cl i flasken! Diplomático Reserva Exclusiva fra Venezuela som har taget verden med storm og givet os rigtig mange gode oplevelser kan ny nydes i denne større flaske. Som Diplomático ambassadører i Danmark har vi den t...
Læs mere
Kom ud og rejs med os
07. januar
Vi arrangerer hvert år nogle forskellige ture for sande livsnydere som du kan komme med på, hvor vi smager på lokale specialiteter samt vores varer undervejs. I toppen af siden finder du fanen "Rejser", og ved at trykke på den kommer du til oversigten over vores ture i 2019.
Mød os på messer
04. januar
Du kan komme og møde os på de forskellige messer vi er på i løbet af året for at smage på vores fantastiske varer! I toppen af siden finder du fanen "Messer", og ved at trykke på den kommer du til listen af alle de messer vi er på i løbet af 2019.
Velkommen til Bills Bar!
02. januar
Vi er nu klar til at åbne lidt op på siden, så du nu bl.a. kan følge med i hvilke messer vi kommer ud til i 2019, listen bliver løbende opdateret med flere messer. Du kan se de nye funktioner i menuen, øverst på siden.