Bills Bar

Rejs med BTB Vin & Spiritus til Moldova

Vi byder i samarbejde med eventyrer og foredragsholder Jan Tvernø velkommen til en fascinerende rejse til et af Europas mest oversete lande - fabelagtige og overraskende Moldova som på sit beskedne areal byder på et væld af både gastronomiske, kulturelle og historiske oplevelser.

Rejsen fokuserer på lokale smagsoplevelser og eventyrlige steder, hvor kun få turister finder hen. Vi smager på fine, lokale vine, brand, svjetisk vermouth og vodka. Derudover spiser vi traditionelle egnsretter og luksus kaviar samtidig med at vi besøger fascinerende steder, som kun få mennesker kender eksistensen af.

Vi besøger bl.a. den autonome republik Gagausien, som bebos af et kristent tyrisk mindretal med en meget traditionel livsstil. Vi besøger også den lille selvudråbte stat Transnistrien, hvor en stor del af befolkningen ønsker sig tilbage til Sovjetunionen på trods af de åbenlyse modsætninger mellem gigantiske Leninstatuer og monstrøs arkitektur, dyre biler og Gucci tasker.

Undervejs deltager vi i den årligt tilbagevendende nationale stolhed: vin- og folklorefestivalen i Chisinau.

Rejsen til Moldova er et helt nyt rejseprogram vi starter op, hvor nogle af de fremtidige destinationer hedder Himalaja bjergene, Sri Lanka, Mongoliet, Papua Ny-Guinea mm.

Rejseperiode: 1. - 8. oktober 2019

 

Pris inkl. fly fra København: DKK 13.695 pr. person

(Bemærk at der er begrænset deltagerantal)

Evt. enkeltværelsetillæg: DKK 1.695

 

Inkluderet:

Fly, lokal transport, overnatninger I Chisinau (5) & Transnistrien (1), hyggeligt guesthouse i Gagausien (1), danske rejseledere, lokal guide, forplejning, smagninger, udflugter og entréer.

 

Rejseledere & Teknisk arrangør:

Bill T. Brodersen & Jan Tvernø

Happy Lama Travel ApS. (Rejsegarantifonden 1940)

 

Der vil som altid på vores ture være indlagt flere forskellige spændende smagsoplevelser undervejs på turen.