Bills Bar
Smagninger
IMG 0178

Vi har holdt smagninger hos private og erhverv de sidste 20 år, og har hele tiden forsøgt at udvikle os så alle får en god oplevelse. De sidste par år har vi virkelig fået lavet et smagsarrangement som bringer glæde hos alle, unge som gamle - damer som mænd er rigtig glade for vores sammensætning af vin, sherry, portvin, likører, rom og gin. Den endelige sammensætning aftaler vi sammen med dig. Vi kommer ud overalt på Sjælland og er meget fleskible omkring arrangementet. Normalt vil du/I stå for at arrangere lidt at spise til smagningen, men det er også noget vi kan også arrangere et pølse- oste- el. kagebord til en fornuftig pris.

 

Prisen for en smagning er 150 kr mandag - torsdag / 175 kr fredag - søndag pr. person og der skal være minimum 15 deltagere. Alle de varer der skal smages er af høj kvalitet, men hvis I har nogle ekstra specielle ønsker kan dette sagtens klares mod en højere deltagerpris. Efter smagningen er der mulighed for at købe de smagte drikkevarer til fordelagtige priser og I kan få dem med, med det samme.

 

Du kan ringe til os på 56 39 86 77 og høre nærmere.

 

Derudover holder vi løbende smagninger i vores showroom i Dalby, men vi holder også smagninger og arrangementer rundt omkring primært på Sjælland. Nedenfor kan du læse mere om vores arrangementer.

udefra.jpg
Rom & Gin smagning inkl. spisning i det vilde west

BTB Vin & Spiritus og Bournonvilles Wild West afholder rom & gin smagning med spisning i Bournonvilles Wild West Saloon lige uden for Dalby.

24. januar 2019
udefra.jpg
Sherry, Portvin, Brandy & Cognac inkl. spisning i det vilde west

BTB Vin & Spiritus og Bournonvilles Wild West afholder Sherry, Portvin, Brandy & Cognac smagning med spisning i Bournonvilles Wild West Saloon lige uden for Dalby.

28. februar 2019
Rom & gin smagning til fordel for Børnecancerfonden

Ved at deltage får du mulighed for at smage hele 8 slags rom og gin fra forskellige steder i verden. Udover denne unikke mulighed er der ligeledes ekstra overraskelser i vente. Eventet arrangeres af Team Rynkeby Storstrøm og billetprisens fulde beløb går ubeskåret til den gode sag.

 

Billetprisen på 175,- per person går ubeskåret til Børnecanserfonden – der er kun plads til 40 person så skynd dig at købe billet.

Køb billetter her: 

https://team-rynkeby.safeticket.dk/smag

(OBS: Købte billetter kan ikke refunderes!)

21. marts 2019
udefra.jpg
Whisky & Bourbon inkl. spisning i det vilde west

BTB Vin & Spiritus og Bournonvilles Wild West afholder Whisky & Bourbon smagning med spisning i Bournonvilles Wild West Saloon lige uden for Dalby.

28. marts 2019
Restaurant Harmonien
Rom og gin smagning inkl. vilddyrsbuffet + overaskelser

Vi inviterer indenfor på Restaurant Harmonien i Rødvig kl 18 til en fantastisk aften med rom og gin i topklasse samt en lækker vilddyrsbuffet!

 

Kun 325,- pr. person, tilmelding kan ske hos BTB Vin & Spiritus på telefon: 56 39 86 77 eller på mail: info@billsbar.dk

24. august 2019
Rhinen 2019
Rom og Ginsmagning samt Caribisk mad på Frederiksberg

Restaurant Pilen og BTB Vin & Spiritus, afholder denne herlige kombination af Rom og Gin sammen med orginal mad fra Caribien. Undervejs i smagningen kommer der også andre overraskende
smagsoplevelser og til desserten skal vi smage en af verdens bedste PX Sherry.

 

Samlet pris for smagning og spisning: 495,- pr. person, tilmelding kan ske hos BTB Vin & Spiritus på telefon: 56 39 86 77 eller på mail: info@billsbar.dk

29. august 2019
Rhinen 2019
Rom og ginsmagning til Næstved Havnefestival

Næstved Havnefestival Inviterer til en spændende smagning med rom og gin i topklasse, præsenteret af Bill T. Brodersen fra BillsBar.dk

31. august 2019
Den Lille Cafe I Marstal
Den Lille Café I Marstal

Vi kommer til Ærø, hvor vi holder smagning hos Den Lille Cafè I Marstal. Her vil du kunne smage på vores rom og gin, samt helt nye og unikke varer!

Samlet pris for smagning og spisning: 499,- pr. person, tilmelding kan ske hos Den Lille Cafè I Marstal på telefon: 30 24 36 70.

28. september 2019
udefra.jpg
Rom & Gin smagning inkl. spisning i det vilde west

BTB Vin & Spiritus og Bournonvilles Wild West afholder igen i 2020 rom & gin smagning med spisning i Bournonvilles Wild West Saloon lige uden for Dalby.

16. januar 2020
Restaurant Harmonien
Rom og gin smagning inkl. vilddyrsbuffet + portvin, sherry mm.

Vi inviterer indenfor på Restaurant Harmonien i Rødvig kl 18:30 til en fantastisk aften med rom og gin i topklasse samt en lækker vilddyrsbuffet!

Kun 295,- pr. person, tilmelding kan ske hos BTB Vin & Spiritus på telefon: 56 39 86 77 eller på mail: info@billsbar.dk

Efter maden vil restauranten være åben for de gæster der har lyst til at slutte denne fantastiske smagsaften af med kaffe & kage og en lille cognac eller irish Coffee øl, vand, vin, kaffe og kage mm. er ikke inkluderet i prisen.

04. marts 2020
Den Lille Cafe I Marstal
Den Lille Café I Marstal

Denne smagning er blevet aflyst grundet Coronavirus. 

Vi kommer til Ærø, hvor vi holder smagning hos Den Lille Cafè I Marstal. Her vil du kunne smage på vores rom og gin, samt ekstra overraskende smagsoplevelser!

Samlet pris for smagning og spisning: 498,- pr. person, tilmelding kan ske hos Den Lille Cafè I Marstal på telefon: 30 24 36 70.

02. maj 2020
Du kan bruge pilene nedenunder til at se hvilke smagninger vi har afholdt tidligere år, samt smagninger vi afholder i fremtiden.
År
2020