Menu






Loading...
Bills Bar
Calle 23 Logo 500X281 B

Sophie Decobecq blev født i Lille, i det nordlige Frankrig, i slutningen af halvfjerdserne. Hun blev tidligt tiltrukket af biokemi og læste faget på universitet. Med en eksamen i rygsækken tog hun til Mexico og blev hurtigt meget optaget af Tequila 100% agave og agaveforædling.
I 2000 flyttede hun til Sydafrika, hvor hun var ansvarlig for produktionen af den lokale spiritus lavet af afrikanske agaver. Her mødte hun Julio Bermejo, den amerikanske tequila-ambassadør, som blev en kær ven og som åbnede San Franciscos, verden af barer og cocktailsafficionados for hende.
I 2002 flyttede hun tilbage til Guadalajara, Mexico, hvor hun begyndte at komme ind i den maskuline verden af tequila. I begyndelsen som konsulentarbejder. I 2003 begynder hun at få ideen til det der senere skal blive til Calle 23 og begynder at udse sig de ingredienser og den sammensætning som hun drømmer om.
Sophie valgte højlandsagaver fra Jalisco, hvis frugtagtige og krydrede karakter appellerede til hende. Zapotlanejo bliver området hvor resten af processen kommer til at finde sted. Stor højde, med et varmt klima, blandet med nogle kraftige regnskyl især i regntiden, giver planterne en stor grad af sukker. 3 års hårdt arbejde og mange forsøg senere har hun sin egen tequila klar.
Calle 23 var klar i de 3 profiler af blanco, reposado og Añejo. Navnet "Calle 23" udspringer af et skilt Sophie Decobecq, så på den anden side af gaden netop den dag hun følte sig klar til sige "Nu er min tequila færdig".