'
Three Cents er udviklet af et par bartendere fra Clumsies i Athen. De startede med at producere deres pink grape sodavand i baglokalet til baren, til en enkelt drink på menuen. Drinken blev utroligt efterspurgt pga. pink grape sodavanden viste det sig. Herefter gik de i gang med at skalere produktionen op, og efter et par år var produktionen i fuld gang.
Deres filosofi bag alle deres produkter er simpel: Produkterne er lavet af bartendere til bartendere. Det er altså ikke en sodavand der nødvendigvis er ment som en læskedrik som alle andre, de er lavet med det formål at de skal blandes. Som eksempel kan nævnes at alle deres sodavand har 5 atmosfæres tryk, hvor normale læskedrikke/sodavand blot har 2,5 - 3,5 atmosfæres tryk. Dette opnås ved at sænke temperaturen på fabrikken til omkring nul punktet for at kulsyren kan tilføres væsken i den mængde.
Grunden til at de har en forhøjet mængde kulsyre / et højere tryk i deres sodavand, er simpelt: Når du eksempelvis laver en gin & tonic så blander du is, gin, evt. citrus og så selvføglelig tonic. Når du hælder tonic over is, og tilføjer andre ting opstår der en masse nuklid punkter. Disse punkter frigiver kulsyren fra væsken og dermed falder det gennemsnitlige tryk i drikken med 1 - 1,5 atmosfæres tryk. Da Three cents starter på 5 atmosfære ænder de på 3,5 - 4 atmosfærers tryk, hvor alle andre “mixers/sodavand” ender på 1,5 - 2,5 atmosfæres tryk. Three Cents giver altså et bedre mere sprudlende slutprodukt, og en gin & tonic der er frisk længere i glasset. Dine gæster ved ikke nødvendigvis hvorfor den fungerer bedre, men de opdager det over tid.