Rejser

Vi finder hvert år en nyt hyggeligt sted i Europa inden for en fornuftig afstand i luksusbus som vi charter hvert år og som vi har til rådighed nede på selve destinationen, så vi let kan komme rundt og opleve området vi besøger.

Man skal på ingen måde være ekspert for at deltage på vores ture, vi gør alt for at holde turene helt nede på jorden, man skal bare have lyst til god mad, god vin, godt øl, gode spændende likører og hyggesnak med andre livsnydere – kort sagt: Hygge er i centrum hele tiden.

 

Gennem de sidste 10 år har vi udviklet en unik årlig vin og spiritus rejse hvor deltagerne er med til at teste nye spændende varer og bedømme om de ergode nok til vores sortiment. Rejserne har været med fire stjernet bus og er f.eks. gået til

Prag, Gardasøen, Rhinen, Spreewald, Harzen, mm.

I 2019 udvider vi vores rejseprogram med en ekstra rejse der foregår med fly til lidt mere eksotiske destinationer og med lidt færre deltagere. Første rejse går til Moldova, men vi kunne også godt tænke os at besøge Peru og Himalaya bjergene mm. 

Rejs med BTB Vin & Spiritus til Rhinen

Årets vintur går til Tyskland 2. - 7. juni (begge dage inklusiv) med masser af smagninger. Vi rejser i fire stjernet luksus bus fra Ørslev Turistfart og bussen er selvfølgelig til vores rådighed under hele rejsen.

Der er plads til 50 gæster i alt, og de sidste par år har turen været fuldt booket, så derfor er det først til mølle.

02. jun - 07. jun
Rejs med BTB Vin & Spiritus til Moldova

Denne ganske unikke rejse fokuserer på lokale smagsoplevelser, folklore og spændende
oplevelser på eventyrlige steder, hvor kun få turister finder hen.


Vi smager på fine lokale vine, brandy, sovjetisk vermouth og vodka, og vi spiser traditionelle
egnsretter og luksuskaviar samtidig med, at vi besøger fascinerende steder med gæstfrie
indbyggere, som kun få mennesker kender eksistensen af, endsige kan placere på et kort.

01. okt - 08. okt
Rejs med BTB Vin & Spiritus til Østrig

Siden vores første besøg på Hotel Sunny i Sölden for 2 år siden har vi arbejdet på at få arrangeret denne vin og spiritusrejse, så vi kunne komme til dette fantastisk område i juni måned hvor solen skinner, men hvor der stadigvæk er sne på bjergene.

15/6 - 21/6, begge dage er inklusiv. Der er plads til 50 gæster i alt, og de sidste par år har turen været fuldt booket, så derfor er det først til mølle.

15. jun - 21. jun
Du kan bruge pilene nedenunder til at se hvilke rejser vi har afholdt tidligere år, samt rejser vi afholder i fremtiden.
År
2020