' El Ron Prohibido Reserva 22 Añejo Solera | Bills Bar
Bills Bar

El Ron Prohibido Reserva 22 Añejo Solera

Denne rom er kommer i en flaske lidt ud over det sædvanlige. Den er rund med en fordybning i flasken hele vejen rundt så den passer i det medfølgende træstykke der fungerer som holder til flasken. Perfekt gave idé til alle der holder af en god rom.

 

Der er også gjort en del ud af selve rommen i flasken. Denne ultra-premium mexicanske rom har lagret på de bedste amerikanske egetræsfade til rådighed til aldring i et solera-system, en proces, der giver en unik og meget raffineret blanding. Reserva 22 Añejo Solera betyder at man har lavet et blend af rom fra flere forskellige årgange hvor den ældste er 22 år gammel.


Type: Rom

Land: Mexico

Flaskestørrelse: 70 cl.

Alkoholprocent: 40 %

Prohibido Logo
485,00 kr.

Sukkerrør dyrket i Veracruz blev udvalgt og plejet specielt for at fremstille den bedst mulige rom via ekstraktion af guarapo sukkerrørsaft. En ravfarvet rom med strålende nuancer, der frigiver okerglimt. Dens krop er af en let, meget silkeagtig rom. Med Aromatiske noter af melasse, sukkerrør, frugt, vanilje, fersken, kakao, karamel, valnødder, mandler, anis, blomster, kanel og nellike ledsages af røgede og ristede træ- og kaffenoter. Smagen har hints af Fersken, vanilje, nødder, blomst, nellike, alkoholmelasse, karamel, mandel, valnød og mynte blandes med træ- og tobaksnoter.

 

Denne rom kan som alle andre rom indgå i diverse drinks og cocktails, men er absolut fantastisk at drikke ren. Som altid anbefaler vi at rommen drikkes ren. Fantastisk at nyde den langsomt mens man hånd luner den hvor man smager en lille smule rom med 1 minuts mellemrum i 3 til 5 minutter. Så vil du opleve hvordan rommen vokser i blødhed og fylde.


Historie

El Ron Prohibido er premium mexicansk rom produceret ved hjælp af et solera 12 -15 - 22 år aldringssystem. El Ron Prohibidos enestående smag kom til ved opdagelsen af ​​den autentiske og allerførste håndværksmæssige rom opskrift fra det 18. århundrede.

Denne karakteristiske smag forbedres ved at blande forskellige rom, der ældes i spanske søde vin tønder. Omkring 1700 ankom spanske skibe til det nye kontinent fyldt med produkter fra den iberiske halvø. Blandt dem var tønder fyldt med rosinvin, der blev losset i havnene i New Spain. For ikke at blive sendt tomme tilbage, blev disse tønder, stadig med spor af den vin de havde indeholdt, fyldt med chinguirito rom sukkerrørslikør, et produkt fremstillet i Mexico.

 

På rejsen tilbage blev denne drink velsignet med gaven fra disse spor af rosinvin og ankom således til Spanien med udsøgte kvaliteter, der gjorde den meget populær blandt spanierne, i det omfang den begyndte at blive betragtet som en trussel mod lokalt producerede drikkevarer. Den spanske konge forbød til sidst produktionen af ​​denne drink, hvilket er hvorfor huset hedder El Ron Prohibido: Den forbudte rom.