' Pure Shots Passion | Bills Bar
Bills Bar

Pure Shots Passion

Dette danske Passionshot er utroligt smagfuldt. Det er produceret på de reneste råvarer, rigtige passions frugter og rigtige mango frugter med lidt citron og fint destilleret vodka.


Type: Shot

Land: Danmark

Flaskestørrelse: 70 cl.

Alkoholprocent: 16,4 %

 

 

Logo Standard
Varen er desværre udgået af vores sortiment. Du er meget velkommen til at ringe til os, så kan vi hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare. 40 17 93 60

Pure Shots er mixed by hand. Kan nydes afkølet som et shot, men kan også indgå i mange forskellige drinks og cocktails. 

 

Vi elsker at komme på nye ideer til hvordan vores produkter kan bruges.

Denne - Pure Cotta, som vi kalder den - er den perfekte dessert, efter et dejligt måltid.

 

Den vil med garanti falde i god jord hos dine gæster og så er der altid sjovt at præsentere noget ekstraordinært, som man ikke møder hver dag.

 

Pure Cotta
Panna Cotta i glas, med Microsoft.AspNetCore.Mvc.Rendering.TagBuilder gelé og crumble, til 8 personer.
Panna Cotta
Madlavningsfløde 1 l.
Vanijlestang 2 stk.
Sukker 12 spsk.
Microsoft.AspNetCore.Mvc.Rendering.TagBuilder 2 tsk.
Husblas 7 bl.
Passion gelé
Microsoft.AspNetCore.Mvc.Rendering.TagBuilder 4 dl.
Husblas 5 bl.
Crumble
Mel 100 g.
Grovvalsede havregryn 100 g.
Sukker 150 g.
Smør 100 g.
Vaniljesukker 3 tsk.
Salt 1 nip.
Pynt evt. med et mynteblad eller noget andet grønt, der kan løfte dessertens udtryk.
Fremgangsmåde
Panna Cotta
Varm langsomt fløden op, i en tykbundet gryde.
Flæk vaniljestængerne og skrab kornene ud.
Mas kornene ud i noget sukker, så de ikke klumper i fløden.
Tilsæt vaniljekorn, vaniljestænger og sukker i fløden.
Lad det koge ved svag varme, under omrøring i ca. 15 min.
Læg imens husblassen i blød, i koldt vand - ca. 10 min.
Flyt gryden fra varmen, fjern vaniljestængerne og tilsæt Kastanielikør.
Klem husblassen for vand og kom den i cremen.
Rør i cremen til husblassen er helt opløst.
Hæld cremen i glas og stil dem tildækket i køleskabet - mindst 4 timer eller til den har sat sig.
Passion gelé
Læg husblassen i blød, i koldt vand - ca. 10 min.
Varm langsomt Microsoft.AspNetCore.Mvc.Rendering.TagBuilder op, i en tykbundet gryde.
Flyt gryden fra varmen, klem husblassen for vand og kom den i gryden.
Rør i saften til husblassen er helt opløst.
Lad saften køle ned til stuetemperatur.
Hæld forsigtigt den flydende gelé på den stivnede Panna Cotta, i glassene.
Stil hele herligheden på køl i ca. 30 minutter eller til geléen har sat sig helt.
Crumble
Tænd ovnen på 200 grader, varmluft.
Kom alle ingredienser i en skål og ælt dem sammen, med hænderne, til én samlet masse.
Fordel massen ud på en bageplade med bagepapir.
Kom pladen i ovnen i ca. 20 min. eller til crumble’en er gyldenbrun.
Med en gaffel rodes op i den varme crumble, så den går fra én samlet masse, til små stykker.
Lad crumble’en køle helt ned til stuetemperatur, inden den kommer på Panna Cotta’en.

Denne dessert kan med fordel laves dagen i forvejen. Således kan det hele nå at sætte sig og køle af i god tid. Jeg kommer først Crumbl’en på, lige inden den skal serveres, da den ellers risikerer at blive blød

 

For at give denne skønne dessert lidt ekstra wauweffekt, kan man hælde cremen i glassene, mens de står på skrå. 

Jeg bruger silikone muffinforme på en bageplade, så de er til at transportere frem og tilbage.

Man kan også bruge viskestykker eller staniol til at støtte glassene, mens cremen sætter sig. 

 

For at få cremen ned i glasset på skrå, uden at ramme kanten, kan man lave en slags sliske af staniol eller bagepapir. 

 

Creme I Glas Pure Cotta

 

Den sætter man ned til bunden af glasset, og så hælder man cremen forsigtigt ned ad den til, man når den rette volumen. Det samme kan man gøre, når man hælder geleen ovenpå den stivnede Panna Cotta.


Vores historie

BTB Vin & Spiritus har været med fra starten og har været meget glade for at kunne være med, til at hjælpe med at bringe den ud til kunderne via diverse smagninger og messer.


Historie

For mange år siden var der en gruppe i Århus der syntes at det måtte være nok med de almindelige lakridsshots der fandtes og som ikke havde ændret sig i mange lange år, så det skulle der laves om på.

 

De gik i gang, og så havde Danmark et nyt fantastisk Lakridsshot der var lavet på en god vodka, sukker og vand og vigtigst af alt rigtig god lakrids og salmiaksalt. Made by Hand.

 

Det blev øjeblikkelig en succes og snart kom der flere forskellige produkter til.