' Mez-Clado Forårs Edition - 50 cl | Bills Bar
Bills Bar

Mez-Clado Forårs Edition - 50 cl

Den perfekte Rum Liqueur, til den perfekte påskefrokost!


Type: Rombaseret spiritus / Rum Liqueur

Land: Panama og Den Dominikanske Republik. Blandet i Danmark.

Flaskestørrelse: 50 cl.

Alkoholprocent: 38 %

 

 

 

 

Mezclado Sort
300,00 kr.

Årets forårsrom fra Mez-Clado har en smag af karamel. Den er blandet af rom fra oprindelseslandene, Panama og Den Dominikanske Republik.

 

Efter en dejlig påskefrokost, med alt hvad der dertil hører, er denne rom det helt rigtige tilbehør, når man læner sig tilbage og slår mave.

 

Mez Clado Forår Some

Vores historie

Bills Bar har længe samarbejdet med Mez-Clado, og solgt deres lækre romblandinger.

 

I 2019 fik vi specialfremstillet vores egen romserie, som vi siden har udvidet med en dry og en citrusgin.


Historie

Rom har altid været en populær drik i Skandinavien og siden 1700 tallet har danskerne sejlet det hjem fra Caribien og England. Rom brygges på sukkerrør, som vokser i tropisk klima, hvorefter det gennemgår en lang og kompleks gærings- og udvindingsproces inden den er drikkeklar.

 

Mez-Clado er et dansk romblanderi og de bruger, rom fra nøje udvalgte destillerier fra hele verden. Hver enkelt portion manuelt blandet, tilsmagt, finjusteret og tilføjet særlige brygningsingredienser for en helt unik nordisk smagsoplevelse.

 

Ordet ‘Mezclado’ stammer fra spansk og betyder ‘blanding’. Det er netop denne blandingsprocess, som gør Mez-Clado til noget helt særligt. De blander forskellig rom, for at finde frem til de helt rigtige rom-stilarter, der kan bruges til at skabe unikke smagsoplevelser. 

 

I baglokalet til en lille vinbutik i Middelfart, stod Radoslaw Nowacki og fremstillede de første blandinger, som skulle blive statskuddet til et dansk romeventyr. Romblandingerne blev med stor succes solgt til butikkens kunder, rygtet spredes og kunder kom fra nær og fjern for at købe de omhyggeligt blandede rom.

 

Således blev Mez-Clado etableret, med eget blanderi og tapperi i Østjylland.

 

Produktionen er siden blevet udvidet med gin, til stor glæde for landets gindrikkere.