'
I sommeren 2017 besøgte BTB Vin & Spiritus Huset Giffard der har til huse i byen Angers der er en by i det vestlige Frankrig og administrativ hovedby for departementet Maine-et-Loire. Giffard anses for at være en af verdens bedste leverandører af likører til f.eks. bartendere over hele verden. Det var fantastisk at opleve det utroligt dedikerede personale at se hvordan den perfekte likør bliver lavet fra bunden og efterfølgende se hvordan man laver en perfekt drink.
Hos BTB Vin & Spiritus har vi brugt rigtig mange år på at præsentere hvordan udvalgte likører fra Giffard kan indgå i produktion af alt fra drinks til desserter, det er næsten kun fantasien der sætter grænser.
Type: Likør
Land: Frankrig
Flaskestørrelse: 70 cl.
Alkoholprocent: 18%
Giffard Caramel Toffee er en sød og let cremet karamel likør. Den smager fremgende afkølet eller i kaffe. Den kan også bruges til madlavning, hvor den er særligt velegnet til desserter.
Nyt design
Karamel likørens flaske har for et par år siden fået nyt design, men bare rolig alt andet er ved det gamle! Hvis du har en bundsjat til bare i en flaske der ligner den på billedet nedenunder, som du sparer på indtil du finder karamel likøren igen, så behøver du ikke gå at spare på dråberne længere.
Det hele begyndte en varm sommer i året 1885.
Emile Giffard er på det tidspunkt farmaceut i Angers (Val de Loire). Eksperimenterende og nysgerrig begyndte han at undersøge de fordøjelsesmæssige og forfriskende fordele ved mynte. Resultatet blev en ren, klar og raffineret myntelikør, som han testede på Grand Hotels gæster. Det blev øjeblikkeligt en succes. Emile lavede sit apotek om til et destilleri og navngav sin likør Menthe Pastille, som en reference til mint pastillerne, som var meget populære på det tidspunkt. Fire generationer senere er Menthe Pastille stadig et familieforetagende, hvor kvalitet stadig er i højsædet. I dag er Giffard anerkendt som en af verdens bedste likør producenter med en bred portfolio af likører og er derfor selvfølgelig en del af BTB Vin & Spiritus' sortiment.