' Hærvejssalt Selleri, Gulerød, Timian og Løvstikke | Bills Bar
Bills Bar

Hærvejssalt Selleri, Gulerød, Timian og Løvstikke

Det er en salt der er rigtig god til supper, salater og alt lyst kød som f.eks. fisk og fjerkræ.


Mængde: 160 g.

Beholder: Glas med skruelåg

 

 

Hærvejssalt
54,00 kr.
Varen er desværre udsolgt! Vi arbejder på at få flere på lager. Hvis det haster kan du ringe til os, så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig. 40 17 93 60

Den kan med fordel bruges på alt pålæg hvor man ønsker lidt mere smag.

 

Den bruges også bedst når man kommer den på de færdige retter, da der derved opnås den bedste smag.


Vores historie

Billsbar har deltaget på rigtig mange messer gennem årene, ofte i nærheden af Hærvejens Sydesalt.

Vi har både set og hørt hvor glade deres kunder er for deres sydesalt.

 

I Billsbar har vi til tider for salt som tilbehør til forskellige "drinks" f.eks. til et tequilashot eller som saltringen på toppen af et margarita glas.

 

Sydesalt kan bruges til mange ting og hos Hærvejssalt går de ikke på kompromis med kvaliteten, så vi glæder os til  samarbejdet.


Historie

Hos Hærvejssalt laves der forskellige urtesalte af sydesalt.

I sydesalten tilsættes naturlige urter og krydderier, som giver helt unikke og lækre smags oplevelser i hverenkelt lille krukke. 

 

Sydesalt udvindes fra saltvand, ved hjælp af en metode der stammer helt tilbage fra middelalderen.


Vandet havde man i store jernpander, med et bål nedenunder.

Temperaturen skulle så holdes på de 70 grader, hvor vandet småsimrede eller sydede.

 

Ved denne temperatur krystalliserer saltet på overfladen af vandet, hvorefter det rives sammen og tørres i store flettede spidskurve.

 

Når salt udvindes på denne måde får man en kraftig salt med et naturligt indhold af jod, mineraler og sporstoffer.


I dag sydes der salt  på Læsø og i Mariager.