'
Rio Blanco - Økologisk
Oprindelsesland: Tolima, Valle del Cauca, Colombia
Producent: Café Granja, La Esperenza
Ristet i: Danmark
Bønnetype: Arabica
Undersort: Caturra, Colombia og Castillo
Specifikation: Excelso, Økologisk
Karakterfuld og delikat økologisk kaffe med en god sødme, balanceret syrlighed og en god bastant rund krop. Det er en formidabel kaffe, som falder i de flestes smag, og det er en af risteriets absolutte bestsellere.
Byen Rio Blanco ligger ned til floden af samme navn, i billedskønne omgivelser i regionen Tolima. Floden giver liv til hele området, på samme måde som Nilen gør det for Egypterne. Jorden langs floden er næringsrig og giver optimale betingelser for jordbrug.
Bønnerne vokser i 1500-1900 meters højde og høstes mellem januar og marts måned.
Bønderne i området dyrker stadig kaffen på små familieplantager, hvilket de har gjort i generationer. De er gået sammen i et kooperativ, så de er mere modstandsdygtige over for konkurrence fra større aktører. De producerer en enestående kaffe, som de med stolthed præsenterer for omverdenen, som den kendte Tolima Excelso.
Kaffen fra Colombia kommer i tre forskellige størrelser: 250g., 500g. og 1000g. Derudover kan du vælge, om den skal formales eller ej. Så hvis du kunne tænke dig en pose af denne skønne kaffe, skal du skrive til os i kommentaren, hvilken variant du ønsker.
Varianter:
Særligt velegnet til: Espresso, Mokka, Stempelkande og Filterkaffe
BillsBar og Køge Kafferisteri er gået sammen om at give kunderne en unik smagsoplevelse!
Vi deler helt klart den samme vision om at kunne tilbyde det ekstraordinære. Det er folk som går op i sit arbejde med en kæmpe passion, og som sætter pris på de bedste smagsoplevelser.
Hos Køge Kafferisteri lægger de en ære i at riste kaffebønner til perfektion.
De mener, at kaffe skal nydes fra friskristede bønner og derfor rister de en mindre mængde, flere gange om ugen. Dette er den bedste fremgangsmåde til at sikre at den kaffe, de sender til deres kunder, er fuldstændig frisk med dejlige aromaer og fantastiske smagsnuancer.