'
Denne mousserende vin er fremstillet af topkvalitets druer. Den har en flot lys rød farve. Med skønne bobler og en dejlig sødme, er den perfekt til festlige lejligheder.
Type: Mousserende Rosévin
Land: Sydøst Spanien
Flaskestørrelse: 75 cl.
Alkoholprocent: 8 %
Drue: Tempranillo
Årgang: 2017
Sparkling Rosé er fermenteret under lave temperature, hvilket gør vinen fyldig, men stadig frugtrig. Fermenteringen stoppes når væsken indeholder 60 g. sukker pr. liter. Heraf kommer vinens søde smag. En del af dens kulsyre kommer fra egen fermentering, hvorefter der tilføjes lidt ekstra, for at opnå den perfekte balance.
Denne mousserende vin passer godt til de fleste lette småretter. Især gør den sig godt til skalsyr, snacks, forretter og kanapeer. Brug den som velkomstdrink, dessertvin eller aperitif.
Skal nydes køleskabskold, ved en temperatur mellem 4 og 8 grader.
I 1927 begyndte husets grundlægger, Mr. Florindo Celaya Aranda, at producere vin ved hjælp af de traditionelle metoder. Over årene er knowhow og tradition blevet videreført fra generation til generation, samtidig med at produkterne og metoderne er blevet forbedret. I år 2000 flyttede Celaya til sine nye faciliteter og ligger nu i udkanten af La Roda. Her ligger vinmarkerne 800 meter over hav niveau. Vintrene er kolde og somrene meget tørre, med varme dage og friske nætter. Dette medvirker til at druerne modnes meget langsomt. Druerne presses i hele bundter og i fermenteringsrummet står tanke af rustfri stål med automatisk temperatur styring.
”Med samme beslutsomhed som vores forgængere, vil vi fortsat tilbyde vores kunder det allerbedste så de kan nyde og opdage kvaliteten af vores vingårde og vores folks indsats, som er afspejlet i hvert glas vin fra Bodegas Celaya.”