'
Det er en håndlavet skotsk ø-gin, som kombinerer ni nøje udvalgte botaniske ingredienser:
Enebær fra Raasay sød appelsinskal, citronskal, rabarber, angelikarødder, korianderfrø, lakridsrod, orrisrødder (en florentinsk lilje) og peber.
Type: Gin
Land: Skotland
Flaskestørrelse: 70 cl.
Alkoholprocent: 46%
Den lokale botaniker Dr. Stephen Bungard hjælper med at udvælge og håndplukke de fineste Raasay-enebær. Enebærrene destilleres sammen med få udvalgte botaniske ingredienser i destilleriets kobberkedler. De øvrige ingredienser gennemgår en damp-infusion i kurve for at bevare deres friske og ”levende” præg. Master Destilleren bruger kun ”hjertet” fra destilleringen hvor kvaliteten er bedst og citrusfrugten duftes og smages bedst i ginnen.
Smagsnoter: Frisk og aromatisk duft med enebær, sød appelsin, citrusfrugt og strejf af rabarber. Smagen er tør med enebær, rabarber samt citrus og en tør og pikant afslutning.
Isle of Raasay Distillery, som laver unik whisky og gin, ligger på de smukke men stormomsuste Hebriderne. Den rå natur og det rene vand samt destilleriets passion kan smages i hver flaske fra det unge destilleri.
Destilleriet bruger udelukkende skotsk byg til deres whisky. Til at tørre byggen bruger de udelukkende tørv fra det skotske højland, som giver en blid, duftende røg til whiskyen. På destilleriet har de en unik tilgang til lagringen af deres New Make, som de deler i to dele. Den ene del lagres ”peated” og den anden del lagres ”unpeated”.
Isle of Raasay Distillery, som laver unik whisky og gin, ligger på de smukke men stormomsuste Hebriderne. Den rå natur og det rene vand samt destilleriets passion kan smages i hver flaske fra det unge destilleri.