'
Huehuetenango - Økologisk
Oprindelsesland: Huehuetenango, Quiche i Guatemala
Producent: ASDECAFÉ
Ristet i: Danmark
Bønnetype: Arabica
Undersort: Bourbon, Catuai, Pache, Catimor
Specifikation: SHG EP
Denne kaffe dyrkes i 1400-1800 meters højde på toppen af bjergkæden Cuchumatanes og høstes fra januar til april. I dette område har over 1000 små bønder slået sig sammen, i et kooperativ. De arbejder tæt sammen, for at forbedre kaffeproduktionen med hensyntagen til miljøet.
De laver desuden en masse sociale initiativer, hvor de tilbyder en masse vidensdeling og oplysning, så kaffeproduktionen bliver mere bæredygtig. Kaffen fra området er primært økologisk og fairtrade, via forskellige organisationer. Sammenslutningen har haft stor succes med at få tiltrukket yngre bønder i kaffedyrkningen, ligesom der er kommet masser af kvinder ind i produktionen.
Bønderne arbejder bevidst på at sikre stabile og langsigtede relationer med sine kunder i Nordamerika og Europa. De sikrer relationen ved at være meget bevidste om at den kvalitet de leverer, altid er ensartet og i topkvalitet, ligesom de altid arbejder på at forfine og forbedre produktionen og dermed, produktet.
Dette er en sofistikeret kaffe med smagsnoter af søde mandler og tørrede frugter. Den har en neutral syrlighed og en fyldig, balanceret og rund krop. Området er kendt for sin gode kaffekvalitet, og denne tager det til et helt nyt niveau, med sine klare noter, rene smag og eminente balance.
Kaffen fra Guatemala kommer i tre forskellige størrelser: 250g., 500g. og 1000g. Derudover kan du vælge, om den skal formales eller ej. Så hvis du kunne tænke dig en pose af denne skønne kaffe, skal du skrive til os i kommentaren, hvilken variant du ønsker.
Varianter:
Særligt velegnet til: Espresso, Mokka, Stempelkande, Pour-over, Filterkaffe
BillsBar og Køge Kafferisteri er gået sammen om at give kunderne en unik smagsoplevelse!
Vi deler helt klart den samme vision om at kunne tilbyde det ekstraordinære. Det er folk som går op i sit arbejde med en kæmpe passion, og som sætter pris på de bedste smagsoplevelser.
Hos Køge Kafferisteri lægger de en ære i at riste kaffebønner til perfektion.
De mener, at kaffe skal nydes fra friskristede bønner og derfor rister de en mindre mængde, flere gange om ugen. Dette er den bedste fremgangsmåde til at sikre at den kaffe, de sender til deres kunder, er fuldstændig frisk med dejlige aromaer og fantastiske smagsnuancer.